Muc cel mic si presul fermecat


Mai e un pic mai e un pas, nu doar cu scuze am ramas, 30 de tigle vin galop… avand ca tel un singur scop: sa tac, sa tac, in veci sa tac, sa nu mai zic un cotcodac…

Muc cel Mic, cel care m-a purtat cu presu pe tema tiglei cu probleme, este Director Tehnic al firmei fosta Ceramica Iasi actuala Brikston. Sigur, functia nu implica dialog sustinut cu clientii, de ce mi-o fi fost dat mie la telefon nu stiu dar cum se poate intampla sa mai scape in cate o astfel de convorbire s-a tras concluzia ca poate ar fi bine sa faca un curs pe tema comunicarii cu beneficiarii.

Presu cu care m-a dus insul s-a dovedit pana la urma unul fermecat pentru ca nu stiu cum dar deodata s-a facut lumina in capul lor, si-au dat seama ca au valoare prin onoare si daca au pasit gresit tre’ sa repare nesmintit.

Daca n-ati inteles nimic mai las o zi si mai explic. Acuma inca sunt buimaca si nu stiu daca sa imi placa sau sa ma tem nemasurat. Va dau un pup si …v-am lasat.

Un gând despre “Muc cel mic si presul fermecat

  1. Noooooii deeee aiiici am inteleees : caaa esti verryyy happyyyy ,ca veei primii in sfarsit tigla necesara care te va face sa recunosti fata de toata lumea, ca tiglariiii aceia isi respecta contractele de garantie si clientiiii ….Si Muc cel mucos ,in sinea lui,va trebui sa-si revizuiasca atitudinea si sa fie mai de omenie de-acu’ incolo,ca nu toti santem prostii lor ….URAAAAAAAAAA!!Daca vrei ,poti!!!”[ADIDAS TORTION”]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s