comunicare

Mozaic: agonie si extaz


Extaz:

  • am comandat pe net o rama de tablou care costa cu tot cu transport cam 70 de lei. O nimica toata pt. un supermagazin ca HORNBACH.

Mi-a sosit foarte repede în foarte bună stare si în așa fel ambalată și protejată încât cred că a costat mai mult expedierea decât produsul. Chestiunea m-a făcut să fiu foarte emoționată pozitiv, să mă simt om respectat și…mi-a urcat puțin tensiunea.

Agonie

  • am comandat și am achitat în avans (dintr-un voucher primit cadou) pe net o patură (140×200 cm) si niste perdele (3 bucati).

Am primit DOUA bucati perdea și o patura de 180 cm lungime.

Întâmplarea mi-a urcat un pic CAM mult tensiunea.

P.S. După convorbirea telefonica lămuritoare voi primi  astăzi a treia bucată perdea.

Extaz:

  • Din același voucher am comandat un trening și cartușe pentru imprimantă. Au sosit în aceeași căsuță EASYBOX. Din grabă cartușele au rămas în căsuța EasyBox. Imi luasem gândul de la ele când, azi dimineață primesc mesaj de la EasyBox să comunic o altă adresă la care să-mi fie expediate produsele (achitate în avans).

Pentru că treningul s-a dovedit măgulitor de potrivit nu mi-a mai urcat tensiunea nici cum. M-am descoperit foarte largă la inimă și nu i-am frecat ridichea ba chiar l-am consolat pe împricinat și am hotărât că , una peste alta, omenirea mai are o șansă. Când mi-a venit și mesajul că nu vor fi pierdute cartușele ba chiar mă caută pe-acasă m-am simțit din nou OM.

Următorul lucru nu știu unde să-l încadrez, la agonie prin banalitate sau la extaz prin finalizare dat fiind faptul că nu sunt decât un scriitor de icoane. Îmi veți spune voi(!?)

Titlu lucrării este LIBERATE.

Poate nu-ti dai seama atunci cand ti se intampla, dar sa ti se intoarca spatele poate fi cel mai bun lucru pentru tine. (Walt Disney)

Și-atunci ce este de făcut? Fugi în lumea largă cu nările în vânt!

„LIBERATE”

Încă în lucru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s