Bună ziua gospodari


Bună ziua dragii mei internăuci, iertare, internauți.

Mă gândeam la mine. Cum poți fi numit dacă, atunci când toată lumea serioasă rupe porțile market-urilor, periclitează rețelele publice de gaz, sporesc încălzirea globală cu căldura cuhniilor și fumurile sobelor ca să pregătească trecerea dintre ani, tu stai și scotocești pe net să vezi doar-doar o mai zice careva ceva pe blog-ul personal. Internăuc. Ei, lasă că termenul e de alint. Nu încape supărare. Și bag seamă că oamenii nu prea zic și-atunci cred că trebuie să mă bucur. Adică oamenii nu suspină, nu protestează, nu bravează, nu declară, nu susțin…ci pur și simplu sunt ocupați cu treburi și le este bine.

Iarna aceasta, în zona mea, este o iarnă tare dragă sufletului meu. Nici prea-prea nici foarte-foarte. În ogradă este încă zăpada de dinainte de Crăciun. Așa era în copilăria mea. Cădea prima zăpadă, nu mai zăreai solul până în primăvară. Soarele înveselește dar nu topește. Viețuitoarele se bucură care cum pot și nu prea vezi zgribulelă.

Ar încăpea chiar și-un bilanț dar n-am nici eu chiar atâta vreme. Poate mai pe seară.

De Crăciun n-au dat în brânci colindătorii dar acu plugușorul este pe la poarta mea pe bandă rulantă.

Spor și voie bună. Mai este-un pic și trecem pragul.

6 gânduri despre “Bună ziua gospodari

  1. Draga Ilinca
    Sunt convins ca fiecare in sufletul lui se gandeste si la prietenii virtuali, acei prieteni pe care-i viziteaza si cand e vesel si cand e trist si cand are ceva de spus, acei prieteni de la care afla alinare si carora la randul lui le ofera o vorba buna spre mangaiere asa ca hai sa ne bucuram impreuna si de sarbatori si de uratori si de toate promisiunile de mai bine pentru Noul An 2013.

    Apreciază

  2. Ce frumos. La noi s-a cam dus zapada, a ramas doar asfaltul murdar :(. Ma mai inveselesc doar florile de gheata de pe geamurile balconului. La multi ani! si numai bine in noul an 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s