Marți, 25 februarie 2020 – A fost în prag de Dragobete


Am izbândit și am dus la bun sfârșit ceva ce la începutul anului trecut nici nu gândeam că ar mai putea avea loc în viața aceasta, ceva ce nu a avut loc la timpul lui, din variate motive și care a fost declanșat în postul Crăciunului.

S-a lăsat cu ritual, cântări, cuvântări, flori, imbrățișări, pupări, mâncări.

Înfăptuirea a pornit dintr-un motiv exterior, o spusă a unei „fețe” importante.

Ne-am aruncat pe tobogan fără să mai cântărim prea mult. Trebuia s-o facem și pe asta în viața asta. Aveam un dead line pentru a îndeplini niște cerințe și singura preocupare a fost de a o scoate la capăt cât mai fără „vătămări” ( dată fiind vârsta noastră, oarece ruginiri, posibilele emoții și consecințele lor).

Am scos-o cu bine la capăt.

Ce este mai important de menționat aici este un fapt amuzant și plin de învățăminte.
Printre „oficialii” (4 la număr prin definiție în lăcașul ales de noi) implicați în eveniment era unul pe care nu mi-l doream aproape cu nici un chip. Când am aflat că 4 se transformă în 2-4 la un eveniment ca al nostru mi-a sunat nu clopoțelul ci o talangă mare în cap: ce-ar fi să avem parte numai de  2 și principalul să fie NEDORITUL !!!!!

Mă mâncau degetele să pun mâna pe telefon și cu diplomația de care nu dispun dar o căutam înfrigurată să încerc să previn „spurcarea” clipei importante din viața mea.

M-am temperat și mi-am spus că pot fi rezonabilă și că până la urmă asta este, lucrurile ies și așa cum o cam meriți. Să aștept să văd cum va fi.

În ziua cu pricina, a început acțiunea,  și-au făcut apariția „oficialii”,  patru la număr întru liniștirea mea, mă relaxez, ne supunem, executăm tot ce ni se spune la toate punctele din program, vine ultimul act, oficialii se retrag lasând cortina în urma lor și apoi revine cel care avea să țină cuvîntarea de final. Cin’ să fie, cin’ să fie?  ÎMPRICINATUL, NEDORITUL. M-a umflat râsul, mi-am spus asta este, suport, e clar că nu sunt fără de păcat și mă pun pe ascultat fără să dau ochii peste cap.

NU CRED că altcineva din cei patru putea să tină un discurs mai amuzant, mai potrivit, mai înduioșător,  mai încurajator decât cel oferit de către NESUFERIT.

MORALA: …formulați voi una.

P.S. Din partea noastră a fost o pură întâmplare că evenimentul a avut loc  cu o zi înainte de Dragobete dar nu e frumos că s-a întâmplat așa?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s