Joi, 5 iulie 2018 – Continuare


SISTEMUL

Din diverse motive, acum târziu, îmi înmugurise un gând frumos, să mă înscriu la un masterat la Artă Sacră, Facultatea de Teologie Bucureşti. Mă şi vedeam trăind cu bucurie ore şi ore într-o sală de curs, într-un atelier.

Subsolul sordid în care se află atelierul, acreala şi lipsa de apropiere, de entuziasm, de căldură a cadrelor didactice, dedicarea anemică (probabil că nu toate dar un specimen mi-a fost de-ajuns).

Demersurile făcute m-au dezgustat atât de tare încât m-am speriat. M-am speriat de ceea ce înseamnă astăzi institut de studii superioare, de la secretariat până la cadre didactice.

O fi vorba despre vulpe şi struguri? Poate.
Dar dacă spun că cercetând condiţiile de la alte centre universitare am purtat dialoguri de cu totul altă calitate?! Din păcate nu am ce să fac cu distanţele şi cu familia şi uite-aşa un vis s-a destrămat înainte de a se înfiripa.

Lucrări de la Şcoala de Artă. Ultimele două, Ştefan cel Mare şi Sfânt( încă în lucru) şi  şi Acoperământul Maicii Domnului sunt ale mele.Fotografia postată de Vatui Cristina- Mirela.

Despre asta deocamdată atât.

Toate bune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s