Miercuri, 7 septembrie, 2017 – Oh, Omar, Omar…


…cata dreptate ai avut cand ai spus „…si cerul si infernul sunt in tine!”

Asa a spus poetul persan si jur ca este adevarat si ca este foarte bine ca lucrurile stau asa, inseamna ca ne este la indemana sa facem ceva cu infernul asta, nu?

Exemple? Fie. Oarecum.

Se spune „ai grija ce- ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca” si sa te copleseasca, adaug eu, si sa-ncepi sa te scufunzi si sa ti se para ca n-ai sa poti sa te mai ridici ca nu ai energia necesara. Ei, ea este acolo undeva, prin cotloanele tale, iti trebuie insa un declick. Te poti agata de orice trebuie doar sa stii ca sta in puterea ta si doar a ta sa afli si sa faci ceea ce te poate scoate la liman.

Pe mine ma scufunda o …posesiune pe care imi parea ca nu mai  am puterea, nici fizica si nici psihica, necesara de a o ingriji spre bucuria mea si-mi parea rau de nu mai puteam.

O singura vorba a fost deajuns. O vorba a unui copil dar a unui copil pe care il iubesc adanc si asezat a produs declick-ul. M-a facut sa deschid ochii, sa privesc lucrurile altfel si sa gasesc puterea dar mai ales bucuria cu care sa fac eforturile necesare.

Lucrurile nu sunt greu de facut, greu este sa te pui in dispozitia de a le face. De cele mai multe ori.

Voi ce credeti?

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s