Duminică, 26 iunie, 2016 – Ce bine e! sau… Biciul.


porumbel mosaic

 

Ce bine este să trudeşti. Să te lupţi cu tine, să treci peste deznădejde, oboseală, îndoieli, neştiinţă şi să ajungi să duci ceva la bun sfârşit cu mâinile tale.

Aceasta este o lucrare în mosaic făcută de mine pentru şcoală. Reprezintă pentru mine un motiv de bucurie imensă prin aceea că există şi este terminată.

Vă garantez că nu vă reprezentaţi la adevărata scară ce a însemnat s-o fac şi câte se pot întâmpla atunci când lucrezi cu adeziv, cleşte, pilă, mosaic sfărâmicios pe care trebuie să-l tai, pileşti, modelezi, lipeşti, aşezi cu penseta prima dată în viaţa ta.

Dar ce bine este acum! Neuronii mei alergaţi prin tărtăcuţă mai mult de o săptămână respiră precipitat şi se odihnesc aşezat. Am gătat! Data viitoare va fi mai bine!

Icoanele încep să semene a icoane  dar încă mai este până departe. Şcoala se termină voi vedea ce va urma.

Undeva am citit vorba unui om firoscos care spune că mai întâi faci la greu aşa cum poţi dacă vrei să ajungi să faci cum se cuvine.md.JPG Sper că pe la voi toate-s bune.

A!  Mă întrebaţi care-i treaba cu biciul?

Ţinând cont din ce am încercat eu să fac bici pot îndrăzni să întreb dacă se aude un pocnet cât de mic? Eu tot încerc să-l fac să trosnească.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s