Sâmbătă, 31 mai, 2014 – Astăzi…


corcoduse

…m-am dat jos din cireș. Pentru că plouă și pentru că am fost la concert. Yanni. Nu este o pasiune dar nici nu-mi displace. M-am bucurat să descopăr că folosește în orchestra lui atâtea instrumente clasice și instrumentiști atât de buni.

Cultivă, după cum declară chiar el, energia pozitivă.

Au fost prezente în concert două voci deosebite și o violonistă foarte plăcută ca prezență și comunicare, virtuoasă în interpretare și cu o expresie corporală tulburător de feminină, așa am aflat de Lisa Lavie, LAUREN JELENCOVICH și Sayaka Katsuki. Privightoarea=Lauren. A ajuns cu vocea atât de sus încât la sunetul cel mai înalt am ridicat mâinile instant de parcă m-am temut că trece ea, fizic, dincolo de pătura de ozon.

Aproape la fiecare melodie Yanni pune în valoare unul dintre instrumente și așa concertul a fost în mare o sumă de acte de vituozitate privilegiatul de la momentul respectiv întrecându-se pe sine.

Cautând date despre soprană am ajuns la Walt Disney și cântecele prințesei pe care Lauren a declarat pe undeva că le iubește foarte mult. Așa că acum mă delectez cu un Top 30 cantece din filmele studioului atât de îndragit de copii.

Cum spune Yanni, dă repede deoparte ceea ce este neplăcut, face mult rău pe dinăntru și fi liber!

https://www.youtube.com/user/LaurenJelencovich

Afară totul este murat dar nu au fost pagube. Cerul este acoperit cu o pătură-n vălătuci cenușiu-plumburii dar am fost la Yanni și mie bine!

Micuțul corcoduș și-a întins perlele la uscat și mi le-arată mândru iar trandafirii culeg boabe de cristal pentru mine. Cum să nu fie bine?!

O mămică curajoasă și generoasă și-a ridicat pruncul în brațe arătându-l lumii să-l primescă și să-i spună bun venit. Dacă aveți vorbele la voi poate vă face plăcere să-i faceți urări de bine micuței http://delabogdana.wordpress.com/2014/05/29/Gloria/

rusinosul
Voi?

2 gânduri despre “Sâmbătă, 31 mai, 2014 – Astăzi…

  1. Orice e bun dacă poate scoate răul din noi. Vocea unei „privighetori”, perlele de pe tradafirii înploiați, aducerea pe lume a unui copil…
    Te las, ca să fac pe ursitoarea micuței Bogdanei. 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s