Mai importantă decât rochia


…este expresia feței unei femei!

Am citit aceste cuvinte și mi-am adus aminte de o întâmplare care confirma 100% afirmația.

De una de sărbătorile de iarnă am primit împreună cu domnul și tovarășul meu de viață o invitație într-un mediu mai pretențios decât de obicei unde aveau să fie și multe persoane necunoscute.

Din lipsă de timp și de ce să nu spun și din lipsă de mijloace, am hotărât că mai important decât orice podoabă, accesoriu, articol de îmbrăcăminte este să-mi păstrez cumpătul și să fiu bine dispusă, să mă pot păstra cât mai mult timp zâmbitoare. Decât să-mi construiesc cine știe ce împodobire care oricum avea să fie demolată de tot ceea ce vor fi prezentat celelalte invitate mai bine să-ncerc să trec cu bine și cu inima ușoară de eveniment.

Deși îmbrăcămintea a fost mai mult decât modestă, prin hotărârea de a fi umbra zâmbitoare și admirativă a soțului meu mi-am simplificat prestația și am reușit să-mi mențin buna dispoziție toată seara, am atras bunăvoința, atenția și respectul celor de față. Păream zeița înțelepciunii și a păcii sufletești. Lumea se așeza încet-încet pe lângă noi și unii chiar mărturiseau câte un gând bun în ceea ce ne privea.

Atunci am făcut-o intuitiv pentru că nu aveam alte mijloace la îndemână și aparenta renunțare la importanța persoanei mele mi-a adus un succes neurmărit și nevisat.

Acum…

De-atunci caut mai întâi să fac tot ce pot pentru a mă relaxa, a aduce frumosul în sufletul și în gândirea mea, pentru a-mi dezintoxica trupul și a-mi lumina spiritul.

Acum…
Sunt foarte multe mijloace prin care putem ajunge la frumusețea exterioară pornind de la frumusețea interioară. Acest lucru nu se poate fără a elimina toxinele, fără a ne elibera de energia negativă, fără a alunga stresul și fără a privi lucrurile cu mult pozitivism.

Am găsit un loc unde parcă cineva a vrut să adune cu osârdie toate instrumentele și tehnicile de lucru prin care să obținem cele de mai sus. Centrul Shatki.

Terapie craniosacrală, masaj ayurvedic, masaj raindrop, ritual balinez, reflexoterapie, remedii florale Bach sunt numai câteva denumiri cu aromă de meleaguri străine și filozofii adânci puse la dispoziția noastră în vederea armonizării frumuseții interioare cu cea exterioară. Priviți una dintre formele de terapie:

Orice ați alege vă veți simți apoi relaxată, împăcată, frumoasă și cum mai importantă decât rochia este expresia feței unei femei…

Articol scris pentru Spring Superblog 2014.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s