Cu Gutemberg în suflet, adeptă a lui MarconiDe formație sunt informatician. Unul bătrân de-acum dar nu încetez să fiu îndrăgostită de acest domeniu. Poate de-aceea…

Bună ziua. Sunt de la magazinul MarketOnline.ro
Nu vrei să ne răspunzi la un mic sondaj privitor la e-book Reader-e

Sigur, cu mare interes și plăcere.

Unde și când îți place să citești?

Cititul este pentru mine o îndeletnicire foarte prezentă în viața de zi cu zi. Citesc pentru:
☺ culturalizare, delectare, documentare;
aproape tot timpul:
☺ seara la culcare, în bucătărie, în timpul activităților de tip hobby, când îi citesc povești lui Andrei, când gătesc, în parc, în concediu, acasă, în deplasare, chiar oriunde și oricând.

Cum ai folosi tehnologia în avantajul tău, pentru a citi oricând vrei, oriunde te-ai afla?

Gândite special pentru a ne facilita această activitate atât de plăcută și constructivă e-book reader-ele vin cu o serie de facilități pentru toată gama de cititori. În primul rând pe mine mă bucură design-ul ergonomic, dimensiunile reduse și greutatea foarte mică combinate cu facilitatea de a redimensiona textul, de a pune semne de carte și de a împărtăși fragmentele preferate cu prietenii, tot prin mediul electronic. O carte consistentă poate să-ți pună probleme obosindu-ți articulația mâinii pe când e-book reader-ul nu. Butoanele pentru întoarcerea paginilor sunt pe ambele părți așa că poți citi în orice poziție ai sta. Ecranul poate fi luminat deci poți să nu mai ai nevoie de lumina suplimentară.

Mi-am făcut chiar și o schemă când m-am documentat despre Kindel Pare cel mai potrivit pentru mine.

Ce înseamnă pentru tine acest gadget care îți sporește plăcerea de a citi cărțile sau revistele preferate?

O mare ușurare, o plăcere și o bucurie. Să ai la îndemână orice s-ar putea să vrei să citești la un moment dat, fie cartea de bucate, fie agenda medicală, fie ultimul roman care te-a cucerit, fie un titlu de dezvoltare personală, fie o carte de grădinărit, o documentație științifică etc. Ai o bibliotecă întreagă în orice moment cu tine fără să te împovăreze și fără să ocupe loc. Poți șterge cărțile și-apoi să ai acces din nou la ele ba chiar cu semn de carte acolo unde ai rămas cu cititul.

a5

Îți poți cumpăra unul chiar acum, avem oferte avantajoase, poți vedea detalii în site. dar de fapt nu mai este nevoie, nu am spus de la început dar pentru amabilitatea de răspunde la sondaj firma noastră oferă celui mai tânăr și celui mai în vârstă intervievat un Kindle WI-FI Negru. Să-l stăpâniți sănătoasă!

Țârâitulul ceasului deșteptător m-a trezit aducându-mi aminte că voi avea o zi încărcată. Ce bine mi-ar fi prins un Kindle!

Voi verifica, poate chiar sunt oferte pe site și cine știe, îmi iau și eu unul. Așa mai salvez un brad poate. Deși mirosul plăcut de tuș proaspăt pe hârtie va rămâne o plăcere vinovată.

Articol scris pentru concursul Spring SuperBlog 2014.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s