Joi, 13 martie, 2014 – Bună dimineața!


Da, o dimineață bună.

Vălul de trist și cenușiu se ridică. Ce va mai veni vom vedea dar deocamdată să trăim clipa. Spun asta pentru că de regulă destul de repede ajungem să protestăm că e prea arșiță.

Tastatura mea se cere curățată. Observ că deși încă n-am uitat să scriu literele apar din 2 în 14.

Astăzi vine doctorul veterinar. Mă seacă vizita. Așa costă totul când ești departe de oraș și nu te poți rezolva cu resurse locale. Nu vreau să-mi moară gâscanul și m-am frământat, m-am frământat și până la urmă m-am hotărât să vaccinez căinii acasă. Și așa amânăm de ceva vreme să mergem la cabinet.

Am negociat și pentru suma avansată pentru vizită și vaccinul canin îmi va vaccina și găinile și va încerca să-mi scape și gânsacul. Sper să aibă noroc. a fi un gâscan …”de aur”.

Toate bune pe la voi?

7 gânduri despre “Joi, 13 martie, 2014 – Bună dimineața!

  1. Domnule Vasile Rosciuc, sau mai prietenos spus măi Vasile, sper că știi că odată cu fiecare comentariu aproape faci o faptă bună? Sau mai bine să nu știi. Lasă așa. Ai mata așa o vorbă meșteșugită și cu înțelegere rostită care face tare bine.

   Soarta sufletelor necuvântătoare pe care le oblăduim este să dispară înaintea noastră dar deși știm asta tot ne amărăște sau chiar ne îndurerează fiecare pierdere iar gâștele mor într-un mod aparte, foarte trist.

   Eh, poate n-o fi cazul până la urmă.

   Numai bine!

   Apreciază

   1. Multumesc, e mai bine cu varianta mai Vasile si sa stiti ca ma bucur daca reusesc, prin ceea ce fac, sa aduc un gand bun si o vorba de mangaiere – e usor sa faci rau dar e foarte greu sa faci un bine, indiferent sub ce forma.
    O zi frumoasa si un weekend minunat.

    Apreciază

  1. Adelină, Adelină, râzi tu râzi dar asta pentru că nu știi cum moare o gâscă. N-ai văzut pesemne Lacul lebedelor.

   Și-apoi și tu citești pe diagonală? E drept că am scris, văd eu acum, căini în loc de câini dar tot la plural se cheamă că am scris. Nu un câine măi ci doi.

   După negociere am obținut vaccinare pentru doi câini, două gâște și 25 de găini la același preț ca pentru doi câini+ tratatarea gascanului + instruire ca să-mi vaccinez singură păsările de-acum încolo. Oricum 1/3 era deplasarea.
   A, și obținusem și un drum până la București în mașina doctorașului pentru persoana mea dar n-a mai fost cazul că am utilizat resurse din familie.

   Oricum, încă nu știu care va fi soarta gâscanului pentru că doctorul nu a avut suficiente semne clare ca să pună un antibiotic. I-a făcut un antibiotic și un antiinflamator chestie pe care în curând o voi putea face și eu. Dacă e virus e Aleluia dacă nu e poate e de bine.

   Na că m-am dezlănțuit. Ai adormit sau ai fugit?

   Apreciază

 1. Noi nu prea lăudăm, că-mi scot peri albi patrupezii. Rup tot ce prind în cale și fac o larmă de-ai zice că-s dulăi ciobănești, drept pentru care acum i-am băgat la țuhaus.
  Baftă cu veterinarul!
  Să știi că nici la oraș n-ai ieși mai ieftin, o vizită la domiciliu fiind taxată scurt, în afară de banii pe consultație și medicamente, cu 50 de lei noi.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s