Cu casa la doctor


Uite o probă draguță la concursul Spring SuperBlog 2014. Să ceri leacuri, sfaturi și rețete de la Doctor Deco, doctorul de locuințe.

Aveam în liceu un profesor de franceză, domnul Șerban, un coșmar pentru mine pentru că la literatură ne punea note pe întrebările pe care i le puneam NOI lui.
Cam la fel și aici atâta doar că de data aceasta este o plăcere.

Să trecem la treabă, vorba unui clasic în viață. Mă supun probei în articolul de față scris pentru acest concurs.

LEACURI:

1. Doctor DECO scaunele mele din zona de dining au fost alese după multe-multe căutări din lemn natur. Sunt foarte comode, aspectuoase, le iubesc foarte tare și le-aș lăsa așa dar unii dintre musafiri tânjesc după tapițerie ceea ce este exclus.

Ce-mi recomandați?
R: Puteți folosi pernuțele acestea. Ușor de atașat sau de scos, cu un design elegant și discret în culori neutre, din burete și bumbac 100% vor aduce un plus de confort și vor delecta prin desen.

SFATURI:

Doctor Deco, decorațiunile interioare le-am hotărât fără a apela la un specialist în design de interior. Uneori ni se pare că nu este prea închegat, că parcă lipsește ceva, nu suntem tocmai împăcați, mai ales seara când ne întoarcem obosiți.

R: „Personalitatea unei încăperi poate fi creată de către iluminat. O iluminare corectă poate evidenția culorile și texturile, poate camufla un colț întunecat, poate creea o anumită atmosferă sau impresia de înălțime într-o cameră .
Corpurile de iluminat se pot găsi în nenumărate forme și culori, stiluri și cu diverse funcții. Există mai multe nivele de dispunere a luminilor: luminile ambientale, luminile cu funcțiuni clare și cele ce creează accente sau efecte speciale.

SOLUȚII:

Răspunsul dumneavoastră ne dă speranțe. Corpuri de iluminat putem adăuga sau înlocui. De schimbat mobilierul nu putea fi vorba. Putem găsi împreună o soluție?

Doct Deco
: Aici găsiți o mică documentare în ceea ce privește iluminatul unei încăperi iar noi avem o gamă de produse care vor putea îndeplini necesitățile dumneavoastră.
Puteți chiar transforma multe din obiectele deja existente cu puțină fantezie și un pic de inspirație de pe blog-ul nostru.

Mulțumesc Doctor Deco. Mi-ați redat încrederea că și casa noastră poate fi primitoare și bucuria de a ști că putem participa direct la acest lucru. Rămâne să vizitez și magazinul dvs. fizic care după câte știu se află pe Str. Blănari nr. 12, Bucuresti. Este mai bine să vezi obiectele și cu ochii tăi nu doar în fotografie.

Doctor Deco: Vă așteptăm și sperăm că orice întrebare în legătură cu ambientul dumneavostră își va găsi la noi cel puțin un răspuns, orice durere un leac, orice problemă o soluție. Sfaturi sigur veți primi o puzderie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s