Vineri, iulie, 17, 2013 – Chemarea


Cineva a spus:

„Oglinda bună, oglinda rea este confruntarea mea cu mine, angajamentul meu față de mine însămi, prin care mă oblig și-mi promit să nu mai uit nicicând să mă iubesc și să mă îngrijesc.”

Iată primul răspuns de care știu eu la această chemare:

și iată-mă și pe mine zâmbind cotropită de duioșie când văd ce fete frumoase, deștepte și realizate au frământări în legătură cu propria persoană. Îndemnul este foarte constructiv. Da, să ne amintim mai des de noi și să ne urmărim ce facem cu ce ne-a dat Doamne-Doamne. Eu știu sigur că nu fac ce trebuie și că uit prea des de mine.

Este foarte de dimineata și eu sunt după niște alergături teribile și un somn greu. Aștept să mă văd după o săptămână pe care o voi petrece cu gândul că m-am asociat „întru reconsiderare” cu niște persoane tare, tare plăcute.

Poza mea 92

16 gânduri despre “Vineri, iulie, 17, 2013 – Chemarea

 1. Problema noastră e că suntem frumoase în felul nostru, dar n-avem fotografi pe măsură să scoatem lucrul ăsta în evidenţă. 😀
  Oricum, mă bucur tare de tot că ai preluat provocarea Forfecuţei, doamnă frumoasă şi blândă. :-*

  Apreciază

  1. Gândindu-te că de fapt se poate să ajuți pe alții, nu se știe pe cine, poate fi cineva care trece întâmplător pentru prima și unica dată… poate îți vine să pui umărul și tu.

   Eu găsesc în postările provocate de acest proiect multă sinceritate, căldură, deschidere, mâini întinse, atingeri prietenești. Nici nu contează până la urmă cuantificarea rezultatului

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s