25 aprilie 2013 – Necuprindere-n galop


Deși ziua se tot mărește, timpul tot nu ajunge. Nu ajunge să faci, nu ajunge să stai, nu ajunge să vezi, nu ajunge să cuprinzi, să miroși, să simți. Acest nu ajunge e foarte de bine. Înseamnă că îți vine să faci o grămadă de lucruri, că nu ai stare, că ai energie, că te miști. Adio letargie, adio melancolie, în cap îmi bâzâie natura, îmi vine să mă dau de-a dura în iarbă. Fiecare zi vine cu noi surprize, soarele deja te lovește în moalele capului chiar dinainte de prânz și ce nu se pârjolește…crește, înflorește.


6 gânduri despre “25 aprilie 2013 – Necuprindere-n galop

  1. Ai descris atat de bine starea de spirit ce ne cuprinde acum :)) Cand ajung in livada cu pomi, in care iarba este desavarsita ma cuprinde o stare de bine, si mi-as dori sa am o putere sa cuprind totul in brate :))
    Te imbratisez !

    Apreciază

  2. Odată, când mi-era mai greu (în mod gratuit) pe la serviciu și nu aveam alternativă, am citit că dacă îmbrațișezi un copac el te încarcă cu multă energie. Eram cu omul meu în Grădina Botanică și am văzut un arbore de Ginkgo Biloba. I-am spus cele de mai sus și i-am zis că tare aș strânge arborele acela în brațe dar că mi-e jenă. M-a încurajat, mi-a ținut de șase și eu am cuprins trunchiul în brațe culcându-mi fața pe tulpina lui. Un copac emană căldură ca o ființa vie și aproape că simțeam cum pulseză și curge seva.
    Big hug Vasi!

    Apreciază

Lasă un comentariu