Luni, 4 martie 2013 – Aferim bre! ; Bucurie mare prin reconsiderare.


Hei, tare ar fi bine dacă n-ar fi rău. Adică diferențele mari de temperatură între noapte și zi aduc înghețul peste muguri și mlădițe și mi se strânge inima când văd curtea albă dimineața. Dar… o ști ea natura ce face.

Până una alta m-a invadat brusc un car de energie când am văzut pe bețișorul uscat de luleaua turcului cumpărat cum vă spusei, un muguraș de un milimetru de un nesperat verde crud. Am sărit în sus plină de bucurie și am zis „Aferim bre!”. După ce-am zis așa m-am uitat și-n dicționar să văd dacă am zis de bine de bine sau am zis de rău. E de bine. Înseamnă bravo, foarte bine!

Tare mă distrează când pot îmbunătăți lucrurile prin casă fără prea mare cheltuială doar prin schimbări de …opinie. De exemplu acum, un banal dulap de bibliotecă va adăposti televizorul, va avea și o mica zona de bar plus o zona de depozitare.

Masca de la chiuveta din bucătărie a fost reorganizată. Are pe uși policioare pentru detergenti, saci de gunoi, buretei etc iar in interior incape acum și găleata de spălat pe jos. Coșul de gunoi l-am înlocuit cu saci de plastic tip sacosă
pe care-i agat pe exterior de butonii de pe usile de la masca. Foarte la îndemână și nepermisivi precum coșul. Adică gunoiul nu zăbovește mai mult decât este nevoie în bucătărie.

Poate pun și-o poză după ce termin lucrul. Mă ajută în întreprinderea mea micuța mașină bifuncțională (surubelniță și găuritor) pe care o iubesc de nu mai pot.

Sunt bucuroasă tare pentru că mi-am mărit confortul psihic prin reconsiderare.

9 gânduri despre “Luni, 4 martie 2013 – Aferim bre! ; Bucurie mare prin reconsiderare.

  1. Măi Iuliană fată, dacă ești un pic băiată adică ai un pic de-ndemânare și un pic de chemare dă-i drumul și bucură-te de lucruri făcute cu mâna ta, asta dacă te-o lăsa partenerul și n-o sări până la cer cu orgoliul puțin șifonat când vede că ai încercat să intri pe teritoriul lui.

   Rimele sunt involuntare.

   Sigur că aș putea rezolva altfel. Ikea atât așteaptă dar cred că-mi place să bricolez.

   Acum, eu și omul meu, care n-are ce face pentru că lui nu-i prea place să-l agăți când îți trăsnește și nici nu-i prea mult și des prin ogradă prezent, am ajuns la pace și purtăm discuții de genul care șurub ar fi mai potrivit pentru ce am de înfăptuit.

   Apreciază

 1. Lucruri homemade au o frumusete aparte 🙂
  Asteptam poze
  Si eu m-am apucat sa fac una alta de una singura, ba placat un perete, ba dat cu vopsea, ba cu glet. La modificat mobila inca nu ma incumet

  Apreciază

 2. Asa sunt si eu Ilinca, lucrurile astea maruntele care ne fac fericite, ne dau un avant de putem darama muntii.
  Sa vezi luleaua turcului cum o sa creasca de repede, de zici Doamne!!!
  Pupici!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s