15 august


De multă vreme mă lupt cu o lipsă de energie și de voință peste limitele normalului fără să am în minte o cauză clară. Mă scufundam și nu prea știam pe ce să dau vina.

Un amănunt foarte supărător nou apărut m-a făcut să mă duc la doctor și așa am ajuns să hotărăsc să-mi schimb felul de viață pe veci. Adică voi renunța la multe alimente, voi bea multe ceaiuri, voi împuțina mult cantitatea de hrană.

Beleaua poate fi definită cu un singur cuvânt, TOXINE.

Am început deja și după vreo lună  se văd rezultate atât de îmbucurătoare încât tactica aplicată va deveni un mod de trai.

Primul rezultat este că am fost în stare să mă concentrez și să mă mișc în bună voie, fără opriri prea dese și fără  abdicări și să-mi instalez maxi-sera. Am mai avut o încercare din care am fost fericită că am reușit s-o pun cât de cât la loc în ambalajul ei.

Pe seară am pornit asaltul asupra noianului de țevușoare și piese de plastic. Cu ajutorul lui Andrei care cu o plăcere nebună le scotea din cutia mare de carton, le-am inventariat grupat și …abandonat, din cauza întunericului, pe iarbă, pentru a reîncepe dimineața.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s