Ei, a mai venit o zi!


Da, cu ajutorul lui Doamne-Doamne a mai venit o zi. Dimineata mi-a dat o gura de aer cat de cat acceptabil desi ora 6 nu este chiar una onorabila pentru mine care bantui de pe la 4.

Soarele mi-a spus ascuns pisicher in coroana gutuiului: „lasa, nu sunt chiar atat de rau, ai sa plangi tu dupa mine la iarna!”

Pai daca as putea sa te adun in cosulet si sa fac rezerve pentru la iarna asa cum adun legumele, tare m-as mai bucura!

Pentru ca i-am „clocit” si purtat in causul palmelor multe saptamani la rand, cand in casa cand afara, cum ma vad, puii mei alearga in intampinarea mea iar eu ma topesc de drag.
Incerc sa uit ca de nevoie, dupa ultimile analize, din cand in cand va trebui ca EU sa-mi aduc aminte de rostul puilor din ograda pentru ca altfel de carne este neindicata.

Daca va trece prin cap ca e rau, nici nu va trece prin cap ca ar putea fi si mai rau asa ca hai, deocamdata e inca bine!

P.S. Odata cineva mi-a scris ca s-a plictisit de compunerile mele de clasa a IV. Doamne, ce mare compliment mi-a facut! Ce bine este sa poti scrie compuneri de clasa a IV!

P.P.S

Ma intreb (dupa ce constat cu amaraciune ca orice om are un pret) ce pret o avea omul acea, jurnalist care se dadea un echilibrat profesionist ca acum, cu atata maiestrie, cu aerul ca participa la analiza gandind profund si aplecat se face atata de rahat cu-ndemnul bine camuflat „nu mergeti frate la votat”!

Nu ma bag ca ma transform intr-un mic vulcan enorm si nicicui nu folosesc daca… plesnesc.


4 gânduri despre “Ei, a mai venit o zi!

  1. Daaa, si mie mie mi-ar place sa pot strge soare in cosulet pentru la iarna. Ar trebui sa-l putem pune la borcan :), sau macar caldura lui din timpul verii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s