Mărturisesc și măcăiesc…scuze mă căiesc


Altfel ar trebui să spun găgăiesc pentru că am fost o gâscă. Sau nu?

Adică: deși știam că s-ar putea să am surprize neplăcute am cumpărat ceva costisitor fără să văd. Maxi sera are un cadru foarte fragil. Dacă o vedeam n-o cumpăram. Dar, daaaaaar…este un mic hangar, lucru mulțumitor și-ncântător. Si-atunci, spășită la omul meu voi apela și el o va consolida. Folia în schimb este de toate paralele. Slavă Domnului că nu am comandat-o direct la domiciliu si asa s-a comis o binevenita intarziere că dacă o montam înainte de viscol acum o căutam prin China de unde a și venit pe meleagurile noastre.

Sigur ați vrea să știți ce face în schimb solarul, vegetarium-ul, cortul, adăpostul, chichineața încropită de mine?!?! Ha, face bine adică nu s-a prăbușit deși are în cap o tonă de zapadă. S-a lăsat un pic dintr-o șale si-nauntru este întuneric beznă. Doar un colț am reușit să dezvelesc. Asta este. Ce bună este mai întâi o experiență puțin costisitoare.

De unde știu că maxi sera este un mic hangar? Hi, hi, hi… din odaia cea mare, sau living sau sufragerie cum vreti s-o numiți. Înca nu e gata cadrul pen’ ca trebe glagorie instructiunile reducandu-se la un desen cu foarte putine indicatii.

Vă tin la curent cu acest experiment.

Un gând despre “Mărturisesc și măcăiesc…scuze mă căiesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s