Tips – din ciclul „fata-băiată”


Totul e bocna. Inclusiv  incuietoarea portii  mele. Sincer, nu aveam in plan sa ies din curte dar… daca?!? O  situatie de felul acesta este pentru mine o provocare chiar daca este prin preajma cineva mai indreptatit sa se ocupe de asa ceva dar mai ales daca indreptatitul nu-i la post sau daca solutia incercata nu da roade.

Imi iau cheile, spray-ul pentru dezghetat si dai si-ncearca. Ntz. N-ai sa vezi.

N-o mai lungesc. M-am gandit ca-mi trebuie caldura. Da, dar cum s-o obtin? Batea si un pic de vant, bricheta n-am ca nu fumez … dau cautare pe Sf. Net… ei, aș!

Mi-a licarit pana la urma mintea si am luat o cutie de conserve, am pus in ea pe jumatate cenusa, am turnat un pic de motorina, am luat un chibrit si cand am ajuns la incuietoarea cu pricina am aprins chibritul si am dat foc la cenusa motorinizata si-am plasat flacara sub butuc. Vantul facea ca flacara sa vajaie de parca aveam chiar o lampa cu benzina. Mi-a fost un pic teama dar am rezolvat destul de repede. La -15 grade cred ca si spray-ul ingheta in incuietoarea mea. Cert este ca dupa infierbantare s-a scurs brusc ceva de-acolo si cheia a intrat ca in branza. Am descoperit in garaj vaselina, am aplicat un pic si pe-o parte si pe alta si …sper sa nu mai fie nevoie de conserva incenusata si motorinizat-inflacarata.

Ma bucur atat de tare cand rezolv ceva improvizand ca-mi vine sa sar intr-un picior ca un copil.

2 gânduri despre “Tips – din ciclul „fata-băiată”

  1. Uite ca mi s-a facut asa de drag de ograda ta ca am inceput sa trec tot mai des. Dar azi mi-a fost si mai drag sa „vad” inventivitatea ta de „baiata”. Am cam uitat de solutiile simple, realizabile cu lucruri aflate la indemana, ametiti de tot felui de produse fabricate „special pentru…..”. De aia am admirat faptul ca ai gasit o solutie simpla pentru incuietoarea ta inghetata bocna 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s