Si azi…


Această prezentare necesită JavaScript.

6 gânduri despre “Si azi…

 1. Dani tu ai o turbinca fermecata din care ies vorbe frumoase si bune iar pe site-ul tau se vad numai minunatii.

  Verdele meu e foarte buruienos dar am cazut la pace intr-un fel. Vecinatatea fiind in mare parte campul e greu sa opresc vantul sa-mi aduca fel de fel de buruienute si buruienoaie. Cum nu vreau sa chimicesc decat strictul necesar, cand se obraznicesc le tund cu trimer-ul si cam atat.

  Numai bine!

  Apreciază

  1. Si buruienile sint bune la ceva – unele sint comestibile ( in salata ) , altele sint bune de ceai … Si sigur, ai un gazon mai rezistent ! Poate ar ajuta, daca ai semana trifoi …

   Apreciază

 2. Eu le-am pus un recipient din plastic ca un fel de cada mai adanca, luata de pe la Hornbach, de regula fac baie pe rand dar sunt multumite. Sunt foarte haioase cand se spala.

  Atata doar ca le-am facut separeu la adapost pentru ca in perioada cuibaritului gascanul aproape mi-a omorat o gaina. Nu suporta sa fie deranjate si gainile sunt destul de agasante.

  Apreciază

 3. Dani ai auzit de tortel?

  Si pe asta l-am avut si nu pe trifoi ci lucru mai rar intalnit pe lucerna. La inceputuri, cand cautam o solutie pentru ca locul sa para cat de cat ingrijit fara prea mare investitie si efort m-am gindit si eu la trifoi. Mama m-a sfatuit ca in loc de trifoi sa pun lucerna ca asta nu face tortel, planta parazita care sufoca trifoiul si te lasa cu chelii pe pajiste. Si lucerna mea a facut tortel.

  De aia spun eu ca formula actuala e un fel de a cadea la pace. Da, avem un gazon care s-a transformat intr-o iarba mai rustica si mai aspra presarata de la an la an cu alte buruieni. Am observat ca e ca la zodii, anul si buruiana predominanta.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s