– doua platouri sticla in forma de peste, subtirele si dragute desi putin cam desuete, aprox. 11 lei bucata
– doua bucati peste DORADA(cam 300g bucata)
– doua pungute cu legume
– se curata pestele, se cresteaza, se condimenteaza putin cu ce-ti trasneste ca face bine la peste, se unge cu putin ulei, se pune pe gratarul fara fum, cel rotund cu apa si capac.
– legumele se fierb la abur (eu le-am fiert intr-o strecuratoare de inox pusa intr-o oala cu putina apa si acoperita cu caapac)
– se aranjeaza o intilnire a celor doua componente pe platou si se pun cateva cubulete de unt pe legume si lamiie pt. peste
si… pofta buna!
Cu legumele aveam o curiozitate, am si eu o strecuratoasre speciala, care se potriveste pe o cratita. Numai ca n-am indraznit sa le fierb in abur! Ca sa vezi ce capsomana sunt! :)))
Saru’mana de pont!
Demential!!!
Detaliezi un pic, te rog?
ApreciazăApreciază
Cu placere:
Multumesc pentru apreciere Mirela!
Se cumpara de la Metro:
– doua platouri sticla in forma de peste, subtirele si dragute desi putin cam desuete, aprox. 11 lei bucata
– doua bucati peste DORADA(cam 300g bucata)
– doua pungute cu legume
– se curata pestele, se cresteaza, se condimenteaza putin cu ce-ti trasneste ca face bine la peste, se unge cu putin ulei, se pune pe gratarul fara fum, cel rotund cu apa si capac.
– legumele se fierb la abur (eu le-am fiert intr-o strecuratoare de inox pusa intr-o oala cu putina apa si acoperita cu caapac)
– se aranjeaza o intilnire a celor doua componente pe platou si se pun cateva cubulete de unt pe legume si lamiie pt. peste
si… pofta buna!
Daca este si un pahar de vin alb…
ApreciazăApreciază
Cu legumele aveam o curiozitate, am si eu o strecuratoasre speciala, care se potriveste pe o cratita. Numai ca n-am indraznit sa le fierb in abur! Ca sa vezi ce capsomana sunt! :)))
Saru’mana de pont!
ApreciazăApreciază