Shofereala saga (X)


Imi doresc o masina
Dar pana acum nu o am…n-am!
Ma simt bine atunci cand sunt la volan!
Mai ales cand pe strada
Nu-i nimeni sa vada
Ce fac, de gresesc, sau mai nou izbutesc
Cum necum sa supravietuuuuuiesc!

Haaaam! Glumesc.

Am gasit un spatiu in Bucurestiul asta, spatiu pe ca il iubesc de ieri foarte tare. Un anumit segment de mal dimbovitean pe care la volan am facut 50 de km ajungand la fatarnica viteza de 60 de km la ora. Eu, care credeam ca, daca accidental voi fi la volan, in viata mea, voi merge cu 25 de km la ora am aflat cu stupoare ca e verboten. Adica pe strada nu mergi mata asa cum te lasa pipota nu numai de repede ci si de incet.
Bine treaca.

In concluzie, ieri m-am simtit foaaaarte bine. Cheiul era foarte frumos, drumul foarte bun, eu buna, el bun, adica rabdator bietul om.

Sunt la orele suplimentare. Care vor fi… vor mai fi… ei, acuma, na cateva.


3 gânduri despre “Shofereala saga (X)

  1. Viteza… care iti ridica usor tensiunea si te poarta la granita dintre frica si fericire. Imi amintesc draga mea si tare imi este dor. Mult succes si ma bucur ca te simti bine si ca gasesti macar un moment de fericire irationala si pura. Cel mai bun fel de fericire, zic eu.

    Apreciază

  2. Andra Fernandez! Prezenta rara dar onoranta, binevenita, iubita!

    Ei, aici cred ca a fost vorba de o usurare pentru ca pare ca se mai dilueaza o incapacitate. Sper ca o sa si diminueze pana la urma.

    E foarte magulitoare apropierea pe care mi-ai oferit-o…

    Deocamdata cand cobor de la volan, parca sunt batuta cu parul. Probabil de atat incordare…

    Sincera sa fiu cand m-am dus la scoala eu aveam in minte:

    o zi insorita de vara

    un drumusor sinuos umbrit de poalele copacilor unui parc secular care ocrotea un castel

    si un automobil decapotat cu claxonul in forma de para al carui sofer nu putea sa aiba alta problema decat sa-l viziteze din mers o veverita curioasa.

    Pe la tine toate bune Andra?

    Apreciază

  3. Incep sa pun ordine si sa imi fac timp pentru ce vreau sa fac cu adevarat. Imi e tare greu sa gasesc o secunda libera si am invatat sa traiesc fara prea mult somn. Sper din tot sufletul ca luna asta imi va aduce ceva mai multa liniste si mai mult timp pentru gradina, gradinarit si meditat aiurea sau cu scop. Ma sacaie vremea. Daca ai fi mai cald, daca am scapa de iarna… In rest nu ma plang. Astept vesti bune de la tine.

    Apreciază

Lasă un comentariu