Despre mine si ale mele…


Eu sunt o persoana sangvinica. Asta inseamna ca n-as putea premedita o atitudine pentru o anumita situatie, fata de anumiti oameni Doamne fereste. Nu este deloc de lauda si poate fi vorba chiar si de lipsa de educatie dar ce sa fac… N-as putea sa gandesc una si sa afisez alta… Probabil este o hiba si asta nicidecum o calitate.

Apoi, predispozitia mea este de om fericit, chiar tamp de fericit si au fost multe situatii in viata cand mi s-a spus sau s-a spus despre mine ca imprastii multa lumina. Fata mea era foarte senina si foarte zambitoare, catre oricine si oricand. Pana intr-o zi cand cineva m-a otravit cu o vorba. Cu o vorba s-a daramat un edificiu, pentru totdeauna…Si de-atunci, cand in sufletul meu roade viermele indoielii, desi eu cred ca zambesc si ca par senina si buna, fata mea arata ingrozitor. Ma vad in fotografii facute in astfel de ocazii si ma detest, EU, PE MINE, MA. Ma tot intreb de ce nu pot avea si eu o expresie neutra si rezonabila, ci doar sau de bal sau de spital.

Sa trecem peste…

Astazi am avut o zi buna. Si m-am simtit bine, impacata eu cu mine, si lumea mi-a vorbit frumos, si toamna mi-a mangaiat sufletul, si n-am bagat de seama relele, daca or fi fost prin preajma mea… Si am turnat sirop de visine pe fusta mea alba… si mi-am uscat fusta precum mister Bean la uscatorul de maini de la toaleta din lacasul in care ma delectam cu o inghetata… si mi-am uitat ochelarii pe masa si cineva din personalul de deservire a venit dupa mine la toaleta sa mi-i aduca… si companioana mea intamplatoare de la masa si-a fluturat mainile cand am iesit sa ma intrebe daca au ajuns la mine (ochelarii)… si pata a iesit foarte bine si fusta s-a uscat repede… Si pe fata zaresc astazi urme de lumina…

2 gânduri despre “Despre mine si ale mele…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s